Sådan vælger du den rigtige stalddør

By | 29. august 2019

Når man skal renovere eller bygge en stald, så er det vigtigste at have styr på, at dyrene har de bedste forhold. Det gælder både i forbindelse med, hvordan stalden er opbygget og de omkringliggende omgivelser. Her får du en kort guide til, hvordan du får valgt den helt rigtige stalddør.

Hvilke slags er der

Når du skal finde frem til, hvilken stalddør du gerne vil investere i, så skal du gøre dig nogle overvejelser inden. De kommer nemlig i mange forskellige udformninger og farver.

Den almindelige stalddør er på størrelse med en helt almindelig dør. Den er god, hvis døren ikke skal bruges til særlig meget andet end personer og trillebøre.

To-delte stalddøre giver en rigtig god indgang til stalden. Du kan let åbne kun den ene eller begge stalddøre på samme tid. Derfor er de virkelig nemme at betjene.

Stalddør med sideparti er et godt bud, hvis din staldindgang er lidt større.

To-fløjet staldporte er en rigtig god løsninger, hvis du gerne vil kunne åbne helt op ind til stalden. Det giver samtidig mulighed for at kunne transportere lidt større ting ind og ud.

Du skal være omhyggelig med at passe din stald. Det gælder især, hvis det er en meget traditionelt bygget hestestald, for de kræver ofte lidt mere vedligeholdelse. Både stalden og dørene vil få brug for vedligeholdelse og reparationer løbende.

Find stalddøre hos Staldinventar.dk

Midtjyden Staldinventar er en smede- og maskinfabrik med hovedsæde i Herning og grundlagt i 1980. De producerer selv deres staldinventar, og derfor kan du også være sikker på, at de kan stå ved det produkt, du modtager. Hvis du har brug for et godt råd eller noget vejledninger, kan du nemt kontakte dem. Og du behøver ikke engang tage hele vejen til Herning. Du kan se deres brede udvalg på Staldinventar.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *