Respekt for tænder

By | 23. marts 2018

Repektfuld tandbehandling

Hos Frøhlich tilbyder vi alle former for behandlinger til dine tænder. Vi arbejder ud fra tanken om respektfuld behandling af dine tænder, som overordnet betyder, at vi laver en individuel vurdering af, hvad lige netop dine tænder har brug for. Vi har fokus på forebyggende tandbehandling, så du og dine tænder kun udsættes for den mindst mulige behandling. Forebyggende tandbehandling koster en del mindre, end hvis skaden først er sket, og du skal have lavet mere omfattende behandlinger. Vi går op i at yde den bedst mulige service, og at du går fra os med en god oplevelse.

Vi tager imod tænder i alle aldre, og vi udfører følgende behandlinger: 

Undersøgelse
Forebyggelse
Tandfyldninger
Rodbehandling
Krone- og brobehandling
Implantater
Proteser

Vi tilbyder muligheden for at afspille musik under din behandling, da vi oplever, at det kan virke beroligende. Du har mulighed for at medbringe din egen musik.  

Kontakt os gerne, hvis du er i tvivl, og så finder vi sammen den bedste løsning til dig. Du kan i øvrigt læse mere om vores behandlinger og priser på vores hjemmeside http://frøhlich.dk/

 

Gode råd om tandpleje og hygiejne

På vores hjemmeside www.frøhlich.dk kan du få gode råd og tips til alt, der omhandler dine tænder. Døjer du for eksempel med dårlig ånde eller tandkød, der bløder, er der gode råd at hente. Hop ind under Tips til dine tænder på vores hjemmeside og få svar på dine spørgsmål og få andre gode råd med på vejen.

 

Booking af tid og åbningstider

Vi tilbyder et online bookingsystem, så du nemt og bekvemt kan booke en tid, der passer dig. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe, og så finder vi sammen en tid. Vi har sent åbent til kl. 19. tre dage om ugen, og du kan derfor nemt nå forbi os efter arbejde. Vi befinder os centralt både i Albertslund og Taastrup.