Ramwerk reoler – design din egen unikke reol til boligen

By | 25. januar 2018

Reoler er en vigtig del af indretningen i de allerfleste hjem, for her kan du opbevare dine ting, hvad enten det er dine yndlingsbøger, musiksamling, fotografier eller brugskunst. Alt hvad du ønsker at udstille i din bolig, kan du have stående på reoler. Du kan vælge et stort reolsystem, der fylder en hel væg, hvis du f.eks. har en stor bogsamling. Men du kan også vælge små eller smalle reoler, som er væghængte eller står på sokler, og de vil typisk se ud som om, at de svæver over gulvet, hvilket får hele reolen til at se lettere ud. På små reoler kan du f.eks. din fine brugskunst eller fotografier, som betyder noget for dig, og som ikke vejer så meget.

Elegante og fleksible Ramwerk reoler i flotte farver

Hvis du ønsker dig en unik reol, som er designet præcis efter dine ønsker og behov, så kan du vælge et Ramwerk Reolsystem, som fås hos Inroom.dk. Ramwerk er et utrolig fleksibelt reolsystem, som kan tilpasses mange stilarter og behov, og reolerne kan placeres i alle boligens rum. Du kan vælge mellem væghægte reoler eller reoler på sokler, og reolerne fås i både klassiske og trendy farver, og designet er enkelt, elegant og funktionelt. Ramwerk har 7 komponenter: Rammer, låger, skuffer, kuber, vægophæng, hylder og sokler, og i konfiguratoren på Inroom.dk kan du designe din helt egen Ramwerk reol. Du kan også anvende Color Designeren til at indrette de mest populære reolopstillinger med de farver og det tilbehør, som du ønsker dig.

Meget kvalitet for pengene og hurtig levering

Mulighederne er mange, når du vælger et Ramwerk reolsystem, og hos Inroom.dk får du professionel vejledning og en rigtig god kundeservice. Ramwerk reolsystemer er fremstillet af kvalitetsmaterialer, så du får meget for pengene til favorable priser. Bestiller du en Ramwerk reol i www.inroom.dk, får du den hurtigt leveret i løbet af 3 dage.