Pro Instruments sælger lydmålere af høj kvalitet

By | 20. april 2017

Lydmålinger er der ofte behov for. Bygningsreglementet foreskriver fx grænseværdier for støjniveauer i nybyggerier og ombygninger, hvorfor lydmålinger er nødvendige. I forbindelse med vejtrafik, jernbaner, motorsport, skydebaner og vindmøller er der også brug for lydmålinger. Endelig har bl.a. Arbejdstilsynet fokus på støjniveauer i private virksomheder og offentlige institutioner såsom skoler, kirker og plejehjem, fordi det er velkendt, at overdreven støj er årsag til stress og mindsker trivslen hos brugere og medarbejdere. Hos Pro Instruments kan du købe lydmålere af rigtig god kvalitet. Sortimentet af lydmålere er udvalgt efter funktionalitet, brugervenlighed og har tillige konkurrencedygtige priser. Du får desuden en kompetent vejledning af det servicemindede personale, hvis du har brug for supplerende oplysninger om det produkt, du overvejer at købe.   

Sådan fungerer lydmålere

Lydmålere måler både maksimal og minimal lydhøjde i forskellige frekvenser. Lydniveauet måles efter det, man kalder Decibel A-skalaen. Her måles hele spektret i lydintensiteten af både høje, mellem og lave frekvenser, der kan høres af det menneskelig øre. Der korrigeres derefter for menneskeørets følsomhed, idet mennesker bl.a. bedre kan høre mellemfrekvenser end høje og lave. Derefter beregnes et indekstal, som giver et overordnet billede af lydniveauet, og der kan laves støjdæmpende tiltag, hvis det er nødvendigt.

Pro Instruments’ lydmålere – Funktion og prisklasse 

Hos Pro Instruments kan du købe lydmålere og målemikrofoner fra 493,75 kr. til 7.425,- kr. Målemikrofonerne er billigst og kobles til Apple, iPad, iPhone og iPod. Vælger du at købe en lydmåler i stedet for en målemikrofon, får du også flere funktioner. Du kan købe lydmålere med meget stor nøjagtighed, der desuden kan gemme op til 99 målinger. I nogle lydmålere er der også USB Interface, så du let kan datadownloade. Endvidere kan du få lydmålere med lysindikatorer og medfølgende alarmer, kalibratorer, vindhætter og kufferter. Kig på kvalitetsudvalget hos Pro Instruments, og find lige den lydmåler, der matcher dine behov.