Pokaler til at fejre de bedste sejre

By | 1. september 2019

Skal du holde et stævne eller konkurrence? Leder du efter de rigtige præmier til vinderne? En bold eller en rygsæk er måske praktisk for spillerne at bruge efter kampdagen, men der er en særlig følelse over at stå med en pokal i hånden. Man glemmer hurtigt, i hvilken sammenhæng man vandt en sportstaske eller en drikkedunk, mens en pokal i langt højere grad bringer minderne og følelserne om sejren tilbage.

På pokalbutikken.dk finder på et stort udvalg af pokaler og medaljer til enhver anledning. Du finder pokaler i alle størrelser, og der er mulighed for gravering, så præmien bliver personlig og kommer til at minde vinderen om netop din begivenhed.

Dvæl ved følelsen af triumf

Duften af sved breder sig i den indelukkede hal. Råb fra spillerne blander sig med lyden af gummisåler, der hviner mod gulvet. Bolden glider gennem luften og brager ind i netmaskerne til udbrud af både jubel og ærgrelse. Og til sidst, når det hele er overstået, kan det vindende hold løfte pokalen op mod hallens loft og lade sig hylde af fans eller forældre. Sport er følelser, og følelsen af sejr er kulminationen af alt det hårde arbejde og slid, der pludselig betaler sig. Det værd at fejre med en pokal.

Det er selvfølgelig ikke pokalen i sig selv, der er det magiske. Men den er symbolet på en magisk oplevelse af triumf, og den vil efterfølgende stå i klubben eller i spillerens hjem og bringe følelserne og minderne frem igen, når man kigger på den. Pokalbutikken.dk tilbyder et stort udvalg af sportsstatuetter til alt fra de klassiske sportsgrene som håndbold og fodbold til e-sport, rulleskøjter, dart og meget mere. Du finder selvfølgelige også mere neutrale modeller, der vil passe til enhver anledning.

Pokalbutikken tilbyder

  •  Stor ekspertise og erfaring. Firmaet blev stiftet tilbage i 1975 og er i dag Danmarks største leverandør af sportspræmier. Det er derfor det oplagte sted at finde præmier til dit stævne eller din konkurrence.
  • Hurtig levering. Pokalbutikken.dk sender altid indenfor 2 hverdage efter en bestilling, og du får derfor dine varer hjem lynhurtigt. Når du køber for over 500 kr., får du endda fragten gratis.
  • Mulighed for indgravering. Du kan få pokalerne indgraverede hos pokalbutikken.dk, og virksomheden tilbyder også vandrepokaler, som kan bruges år efter år med nye indgraveringer.

Vil du høre mere? Hop ind på hjemmesiden, og se det store udvalg, eller kontakt en medarbejder på telefon: +45 4338 4050 for at høre mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *