Opvarm din bolig med naturens egne ressourcer

By | 11. februar 2019

Ved at vælge træ, og særligt træpiller, som din primære kilde til opvarmning i boligen, får du en løsning som er billigere end både olie og naturgas. Træpiller er derfor et effektivt og økonomisk valg i opvarmningen af din bolig, hele vinteren.

Både miljøet og din pengepung vil takke dig

Udover at være en økonomisk god løsning, er træpiller som varmekilde også et meget miljøvenligt valg. De fleste træpiller produceres uden tilsætningsstoffer og er ligeledes en CO2 neutral energikilde, da produktionen af træpillerne ikke udsender mere CO2 end den optager. Dermed viser du omtanke for både miljøet og din egen økonomi når du vælger træpiller, og det kan derfor være svært at argumentere imod træpiller som opvarmningskilde.

Vis omtanke for planeten, bestil dine træpiller i dag

Du kan finde træpiller på Djursland hos Strandgaardsbraende.dk, som tilbyder nem og hurtig levering i hele Østjylland, uanset hvor stor eller lille en mængde du bestiller. Der er også mulighed for selv at hente din bestilling i bil eller trailer. Bor du udenfor Østjylland, så anbefales det at kontakte firmaet for at høre dine muligheder.

Har du ikke et træpillefyr? Find en løsning der passer dig

Hvis du ikke ejer et træpillefyr eller en træpilleovn, findes der heldigvis også andre opvarmningskilder som skåner både miljø og økonomi. Du eksempelvis vælge klassisk brænde i tørret ask, bøg eller birk, som har en lang brændetid i enhver traditionel brændeovn. Ønsker du endnu længere brændetid og varme, er træbriketter et godt og billigt alternativ. Disse er ligesom træpillerne yderst skånsomme overfor miljøet og bliver produceret som en CO2 neutral energikilde. Derudover gør den hårde presning af briketterne at de brænder længe og giver en vedvarende varme til din bolig.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *