Optimér dine evner for bestyrelsesarbejde

By | 12. oktober 2017

Hvis du går med store drømme og ambitioner om at stille op for – og efterfølgende arbejde i – en bestyrelse i privat eller offentligt regi, skal du samtidig gøre dig klart, at bestyrelsesarbejde ikke alene er hårdt og tidkrævende – det er også et arbejde, som er præget af helt bestemte praksisser, rutiner og fastlagte forretningsordener. Det kræver med andre ord en vis forståelse for – og helst også erfaring med – bestyrelsesarbejde at sidde i en bestyrelse, uanset om du er menigt bestyrelsesmedlem eller decideret forretningsfører eller bestyrelsesformand. Hvor paradoksalt dette end lyder, har det en høj sandhedsværdi. Og det er ikke tilstrækkeligt at have været formand for elevrådet eller suppleant i din boligforenings bestyrelse, hvis du for alvor ønsker at gøre dig bemærket på de bonede gulve. Vejen til toppen er lang og møjsommelig, men du kan gøre den både lettere, hurtigere og mere lærerig for dig selv ved at investere i et kursus, som ruster dig til arbejdet som medlem af – eller formand for – en bestyrelse.

Tag en bestyrelsesuddannelse hos Board Governance – det betaler sig i længden

Hvis du ønsker at optimere dine chancer for at blive valgt til en bestyrelse, og samtidig ønsker at udføre dit arbejde så godt som muligt, kan det anbefales at tage en bestyrelsesuddannelse hos danske Board Governance. Hos Board Governance får du mulighed for, i forbindelse med det kursus, du tilmelder dig, at møde andre nuværende og aspirerende bestyrelsesmedlemmer på alle planer og fra alle typer brancher. Board Governance faciliterer videndeling på et højt niveau, og du får adgang til et bibliotek af forskellige typer skabeloner og anden dokumentation, for eksempel paradigmer og forretningsordener. Disse værktøjer er uvurderlige i forhold til bestyrelsesarbejde – fra det øjeblik, du indtræder i en bestyrelse, vil du kunne indgå i det eksisterende flow, hvis du på forhånd har forberedt dig med en uddannelse.

Bestyrelsesmedlem eller bestyrelsesformand – Board Governance tilbyder to slags uddannelse

Uanset om du stræber efter at blive menigt medlem af en bestyrelse, eller om du allerede er medlem og sigter efter en formandspost, har Board Governance en uddannelse, der passer til netop dig og dit ambitionsniveau. Strategic Board Room retter sig mod dig, som ønsker en plads i en bestyrelse, og som gerne vil klædes godt på i forhold til de forventninger, der stilles til dig som bestyrelsesmedlem. Chairperson er Danmarks eneste kursus for bestyrelsesledere, og fordrer et generelt kendskab til grundlæggende bestyrelsesarbejde.

Du kan læse mere om, hvad Board Governance kan tilbyde dig i forhold til bestyrelsesuddannelse, på board-governance.dk