Ny til bil? Dette skal du huske

By | 13. december 2020

Har du lige erhvervet en bil, men er du ikke ligefrem biltypen, der kender alle signaler, og ved, hvad man lige skal huske på? Så er du bestemt ikke den eneste, men heldigvis for dig kommer vi her med gode råd til, hvad du bør holde øje med, når du er på vejene og mistænker, at noget ikke er helt, som det skal være.

Bremserne skal fungere

Bremserne er nogle af bilens mest kritiske elementer, og de skal bare virke efter hensigten altid. Bremseklodser er de skiver, som blokerer fremdrift, og man skal indimellem have nye for at sikre maksimal effekt. Hvis du føler, at din bil er blevet dårligere til at bremse ned, kan det skyldes slidte bremseklodser. Det er farligt, fordi der er visse krav til bilens bremselængde, som du ikke kan leve op til med defekte bremseklodser.

Tjek olien

En bil skal bruge mange forskellige væsker, og det er klart, at benzin er den mest essentielle for at kunne komme fra a til b. Men du skal også være meget opmærksom på olien, som er med til at sikre, at bilen kan starte ordentligt. Der skulle gerne følge en pind med til bilen, som du kan tjekke olien med for at se, hvor langt den rækker ned.

Alle lys skal virke

Lyset er den måde, vi signalerer til andre bilister, og det er derfor afgørende, når vi skal navigere blandt andre i trafikken, at de virker efter hensigten. Særligt baglyset kan man godt undgå at opdage en defekt ved, da man sidder i bilen og kigger forud, så tjek derfor disse ofte.

Category: Bil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *