Når det handler om liv eller død

By | 11. juni 2019

Vi ved alle, at hukommelsen kan svigte i en tid af panik, og måske er det førstehjælpskursus, som du engang tog, længere væk end du kunne have frygtet.

Hvis en dag uheldet skulle være ude, og du ville ende i en situation, hvor du skal bidrage til at redde et liv, er hjertestartere det mest sikre valg.

En hjertestarter kan betyde forskellen imellem liv og død. Derfor er det også vigtigt, at du kan have tillid og kendskab til din hjertestarter, hvis uheldet skulle være ude hos dig/jer.

Hjertestartere er en afgørende hjælp for førstehjælpere. Undersøgelser der er lavet om AED-hjertestartere viser, at chancen for overlevelse stiger markant, hvis der er blevet brugt hjertestartere til genoplivningsprocessen.

Hjertestartere er ikke farlige for deres omgivelser og kan ikke skade nogen. De bruges, når der er behov for at give stød til en bevidstløs person uden vejrtrækning – uanset størrelse og alder.

En hjertestarter virker ved at genskabe en normal hjerterytme efter et hjertestop. Dette gør den ved hjælp af elektriske stød.

Hjertestarter: din trofaste hjælper når du skal yde førstehjælp

Hjertestarteren afgiver lydlige, klare instruktioner til førstehjælperen. Instruktionerne er delt op trinvis, er letforståelige for brugeren, og kan derfor anvendes af hvem som helst.

Når førstehjælperen har adgang til en hjertestarter, er der aldrig bekymring for, at blodet ikke pumper i den rigtige rytme. Hjertestarteren er programmeret til at kende den normale hjerterytme, og den udfører førstehjælp på baggrund af denne.

Da hjertestarterens tilstedeværenhed er helt ufarlig, kan disse udstyres både i dit private hjem, i virksomheder eller i offentlige situationer. Her kan de bidrage til en ekstra tryghed – og selvfølgelig til at redde liv.

Når du køber en hjertestarter, er det vigtigt at du informerer dig om den produktdokumentation, der gør sig gældende for den hjertestarter, som du har interesse i.

En hjertestarter kan koste alt mellem få tusinde kroner og større beløb. Derfor er det en god ide at studere hjertestarterens egenskaber og funktioner.

Hvis du vil sikre dig, at du har valgt den korrekte hjertestarter til dit private hjem, institutionen eller virksomheden, kan du kontakte kompetente firmaer, som kan vejlede dig.

Kontakt en erfaren producent og leverandør for at få den rigtige rådgivning allerede i dag. På den måde kan du sikre dig, at du kan gøre en forskel, hvis nødvendigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *