Metoder til at få Microsoft Office

By | 19. december 2018
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Er vi ikke enige om, at hvis man kan få noget leveret i løbet af blot få sekunder, så overstiger det til hver en tid at skulle vente flere dage med at få tilsendt noget?

Specielt hvis der endda er rabat at hente ved et køb direkte!

Nærmere udspecificeret taler vi om, at når man skal have fat i noget så essentielt som produkt-sammensætningen Microsoft Office – som mange mennesker kender som enheden, hvor man får det kendte skriveprogram “Word”, regnskabsprogrammet “Excel”, præsentationsprogrammet “PowerPoint” og meget mere fra enten tidligere ejerskaber i det private, i offentlig regi som bibliotekers computere, hos firmaet eller andet – så kan det hentes direkte ned fra nettet.

Og bare rolig, vi taler ikke om, at du skal hen og være internet-pirat og hente Microsoft Office hjem ulovligt.

Vi hentyder til, at der findes et sted som softwarenow.dk, hvor du – med gode rabatter til følge – blandt andet kan købe Microsoft Office-pakken på deres hjemmeside og modtage det med det samme via mail.

Leveringen kan ske i løbet af sekunder eller få minutter, og det foregår ved, at du ikke modtager en fysisk enhed, som man kunne opleve i gamle dage, men får tilsendt et unikt link med personligt produktnøgle, man installerer på ens ønskede computer, og så er det kun en selv, der har adgang til produktet.