Med på moden med lækkert strik

By | 29. oktober 2018
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Det bliver mere og mere populært selv at fremstille sit tøj – især fordi flere og flere får øjnene op for, at det faktisk både er sjovt, nemt og udfordrende at strikke. Strik er blevet en utroligt populær hobby blandt især yngre kvinder. Og der er meget langt fra oldemors kradsulds sweatere og mormors hønsestrik til nutidens moderne strik i høj kvalitet efter designer opskrifter og med lækkert, bæredygtigt garn.

Få styr på din strik teknik med kvalitetsgarn, gode strikkepinde og lette opskrifter

Hvis du har valgt at kaste dig ud i strikningens kunst, venter der dig en verden af kreativitet og lækre produkter. Det er sjovt og afslappende at strikke – du kan strikke i toget, i lægens venteværelse, til de kedelige fællesmøder på arbejdet, og mens du ser tv eller hører radio om aftenen. Og med strikning opnår du hurtige og brugbare resultater i form af flotte, lune sweaters, stilfulde cardigans, bløde halstørklæder eller klædelige sjaler.

Når du er blevet bekendt med de forskellige strik teknikker, kan du selv skabe dine egne opskrifter, eller sætte dit eget personlige præg på eksisterende designs. Men til at begynde med, bør du holde dig til de udførlige og let tilgængelige opskrifter, som findes på markedet – for eksempel i den online shop på sommerfuglen.dk

Find opskrifter til strik hos Sommerfuglen

Sommerfuglen, som har sin fysiske beliggenhed ved Vandkunsten i det idylliske indre København, har i mange år leveret garn, strikkepinde og andet strik tilbehør til det strikkeglade publikum. Og på webshoppen på sommerfuglen.dk kan du købe alt, hvad du skal bruge, til at fremstille lækkert strik tøj. Du kan vælge netop det design, du ønsker, fra en af de mange dygtige designere, som designer strik til Sommerfuglen og få tilsendt en komplet strikkekit med det garn, du skal bruge, og den opskrift, du skal følge.

Se alle de lækre strik designs på sommerfuglen.dk