Mangler du smukt fototapet til dit hjem?

By | 28. oktober 2019

Så er du ikke alene – vi er mange, der længe har ledt efter moderne og dekorativt fototapet til vores bolig, og nu har vi langt om længe fundet det rette sted. Tapeteksperten.dk hører til blandt Danmarks førende tapetleverandører og byder på et stort udvalg af tapet såvel som fototapet, som er både inspirerende og alsidigt. Fototapet kan skabe et helt nyt rum og udsmykke din bolig på en måde, som intet andet kan. Fototapet er dragende, farverigt og iøjefaldende, og det hører til i stilfulde hjem, som forstår at indrette sig nutidigt og anderledes. Hos Tapeteksperten.dk finder du fototapet med motiver fra den dybe jungle og den tropiske regnskov, fra rolige blomsterenge og pulserende storbyer, og fra grønne skandinaviske skove og lange sandstrande. Hvis du har en drøm om at invitere hele verden indenfor, har vi også fototapet med motiver af store verdenskort i forskellige farvenuancer, og hvis det er et børneværelse, du skal indrette, så har vi lavet en kategori i vores webshop, der er særligt tilegnet motiver til børn. Skal det være råt og minimalistisk, så tag et kig på vores fototapet i sort/hvid eller på vores forskellige motiver med beton og sten som hovedelementer.

Alle kan opsætte tapet

Hvis du ikke er den store håndværker og har et ønske om at gøre opsætningen af dit nye fototapet så nem som muligt, kan du tage det helt roligt. Kvaliteterne non-woven og easy-up er designet til, at alle og enhver skal kunne opsætte tapet. Hovedårsagen til, at disse tapettyper er nemmere at arbejde med, er, at tapetklistret påføres direkte på væggen frem for på tapetet selv.

Tapeteksperten.dk står klar til at hjælpe dig

Vores fototapet er fremstillet i flere forskellige standardmål, så du bør kunne finde en størrelse, som passer dig. Er det ikke tilfældet, kan størstedelen af fototapetet tilpasses din væg. Såfremt du ønsker fototapet i specialmål, kan vi levere det til dig cirka otte dage efter, vi har modtaget din bestilling. Hvis du mangler tilbehør og udstyr til at sætte dit nye fototapet op på professionel vis, så kan du naturligvis også finde det i vores webshop, som blandt andet byder på klisterkoste, tapetknive, tapetbørster, tapetsakse og rulleklister. Hvis du har spørgsmål til vores udvalg af fototapet, så kontakt os endelig. Vores glade og dygtige medarbejdere sidder klar med ekspertråd og fagkyndig vejledning på telefon +45 70 20 76 77 og mail mail@tapeteksperten.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *