Lang køretur? Ideelt udstyr til dig

By | 9. februar 2021

Der er mange måder, hvorpå man kan gøre den lange køretur lidt mere tålelig – særligt, hvis man skal have børn med på turen, som godt kan blive lidt utålmodige. Nogle ting kan gøre din kørsel bedre og mere effektiv, mens andre ting er godt for det mentale helbred på den lange tur. Vi kommer i denne artikel ind på et par elementer, som kan give dig bedre køretur.

Luftfrisker til bilen

Hvis man sidder 4-5 personer pakket ind i en lille bil, kan der altså godt blive lidt lummert. Vi har alle prøvet at snige en prut ud i bilen, men den bliver altså hurtigt opdaget, og det er ikke en god oplevelse for nogle i bilen. Med en luftfrisker til bilen kan du i det mindste gøre en lille smule for, at det ikke er lugten, der definerer turen.

Underholdning til børnene

Hvis du har børn med på turen, og du gerne vil igennem de mange timer uden, at du konstant skal kimes ned om ditten og datten, så skal de have en iPad med. Eventuelt med en iPad-holder, som kan sidde på sædet foran, eller som kan stå på lårene. Det skal nok holde dem beskæftiget i store dele af turen.

Husk din GPS

Uanset hvordan du vender og drejer det, så er en GPS bare det perfekte redskab til enhver køretur, hvor man kommer ud, hvor man ikke har været før. Far vil måske gerne imponere med sine navigationsevner, men en GPS får dig sikkert frem hver gang. De holder dig også opdateret omkring vejarbejde og andre midlertidige udfordringer, et kort ikke kan gennemskue.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *