Lækre gourmetoplevelser med skønne delikatesser fra Nicolas Vahé

By | 29. januar 2018

Nicolas Vahé er et brand, som har eksisteret siden 2005, og det er den franske gourmetkok Nicolas Vahé, der står bag firmaet. Nicolas Vahé produkterne er inspireret af fransk tradition med et skandinavisk twist, og i sortimentet finder man lækre delikatesser og køkkentilbehør. Nicolas Vahé produkter er fremstillet af de bedste råvarer, og kvaliteten er i top. Nicolas Vahé produkter henvender sig til alle, der gerne vil have eksklusive gourmet delikatesser og køkkentilbehør af i høj kvalitet

Stort udvalg af gourmetlækkerier og køkkentilbehør

Du finder et stort udvalg af Nicolas Vahe produkter i den danske netbutik Pindhus.dk til favorable priser. Du kan eksempelvis vælge mellem smagfulde krydderiblandinger, marmelader, chutney, confit til ost, olivenolier, pesto, tapenade, trøffelcreme, balsamico og kaffebønner. Med alle disse gourmetlækkerier kan du lave skønne retter, og de flotte flasker pynter på ethvert spisebord og er med til at skabe en helt særlig stemning. Du kan desuden få køkkentilbehør som bambusskeer, bambusspyd eller bambusgafler, som egner sig perfekt til, når du skal have små delikatesser over på tallerkenen, eller når du skal bruge en flot ske til f.eks. marmelade eller chutney.

Nicolas Vahé – den perfekte gaveidé

Leder du efter en eksklusiv gave til én, du holder af, så er Nicolas Vahé produkter en oplagt gaveidé. I webshoppen finder du eksempelvis et smukt serveringsmørebræt i træ, der er pakket med en kryddersaltkværn og en peberkværn. En anden god gaveidé er en lækker risotto med svampe, olivenolie med hvidløg og luksus jomfru olivenolie med hvid trøffel. En tredje lækker gaveidé er specialiteter til tapas indretning. Denne pakke indeholder snacks med havsalt, bruschetta med tomat og artiskok, tapenade med grøn olieven og mandel samt et akacieserveringsbræt.  

Lækre kvalitetsprodukter og hurtig levering

Når du handler hos Pindhus.dk, er du garanteret lækre kvalitetsprodukter til favorable priser, og du kan handle online døgnet rundt. Leveringen sker hurtigt i løbet af 1-2 hverdage, og når du handler for mere end 499 kr., så er fragten gratis.