Kvalitetsrige og dekorative havefliser

By | 9. januar 2020

På Skagenbeton.dk finder du et af Danmarks mest interessante og alsidige udvalg af havefliser. Vi har fliser til ethvert udendørs formål, uanset størrelsen af dit projekt; et mindre blomsterbed, en stor indkørsel, et omfattende renoveringsprojekt… Vores havefliser er fremstillet af beton af den højeste kvalitet, og produktionen står vi selv for. Det samme gælder flisedesign og -udvikling. Den beton, vi benytter, er umulig at nedbryde og fremstillet med omhu, hvilket giver dig et solidt og modstandsdygtigt produkt, som ikke lader sig slå ud af slidtage og ustadigt vejr. Vi tilbyder havefliser i farverne grå, hvid, sort og rød, og tykkelsen, størrelsen, udformningen og formålet varierer alt efter, hvilken model du vælger. Nogle er store og flade, mens andre er små og høje. Du kan kombinere fliserne, som du har lyst til. At lægge havefliserne efter et system eller et mønster kan give en god dynamik, som øjet vil glædes ved dagligt.

Find hurtigt og nemt dine nye fliser på Skagenbeton.dk

For at gøre det nemt for dig, har vi opdelt vores sortiment af havefliser i moduler efter størrelse. I søgefunktionen på vores hjemmeside kan du krydse af i det modul – den størrelse – der passer dig, så du kun bliver vist havefliser i brugbare størrelser. Hvis du eksempelvis krydser af i modul 50, bliver du vist alle de have fliser, der er 50 centimeter brede, mens dybden og højden varierer. Når du vælger højde, bør du ikke kun vælge efter udseende, men også efter, hvad fliserne skal bruges til. Er det en indkørsel, du er ved at lave, skal fliserne være høje – gerne seks til syv centimeter, så de kan modstå bilens tunge vægt, hvorimod det har mindre betydning, hvis det er en terrasse, du er i gang med at bygge, hvor fem centimeter er passende.

Gode råd til fliselægning fra Skagen Beton

Under vores udvalg af havefliser finder du også kopsten, som er gode til at afgrænse kanter og indramme eksempelvis stier og lignende gangarealer. Hvis det er et stort område, du skal lægge fliser på, anbefaler vi store fliser, som vil få området til at virke endnu større. På mindre arealer er det derimod små havefliser, der gør sig bedst. Hvis du har brug for flere gode råd, så er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 98 44 17 55 og mail skagenbeton@skagenbeton.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *