Kvalitetsmarkiser.dk er specialister i skræddersyede markiser

By | 16. maj 2019

Hos Kvalitetsmarkiser.dk designer vi unikke markiser ud fra vores kunders individuelle behov. Alle vores produkter måles op, sammensættes og produceres separat. Det betyder, at du hos os får et produkt, som ingen andre har, og som ikke kan fås andre steder. Vi specialdesigner markiser til private såvel som erhverv, og vi tilbyder både terrassemarkiser og vinduesmarkiser, markiser med og uden motor, vægmonterede og fritstående markiser samt vandtætte og stormsikre markiser, som kan klare et vindtryk på op mod 27 meter i sekundet.

Kvalitetsmarkiser.dk er med dig hele vejen – fra design og produktion til levering og montering. Vi samarbejder med Europas bedste producenter, og vi har vores egne montører, hvilket er vores og din garanti for, at vores markiser monteres korrekt. For os er det underordnet, hvor i Danmark du skal have monteret din markise. Vores montører klarer både store og små opgaver i hele landet.

Vores markiser er bedst i test

Mange af de markiser, vi tilbyder hos Kvalitetsmarkiser.dk, er kåret som værende bedst i test. Det betyder, at du hos os får et produkt, som kan konkurrere med de bedste på markedet. Vores sortiment byder udelukkende på produkter af højeste kvalitet, som efter din bestilling fremstilles i kraftige og slidstærke materialer. Grundet vores markisers uovervindelige kvalitet giver vi ualmindeligt lange garantier på vores produkter på minimum syv år.

Kvalitetsmarkiser.dk designer markiser efter dine ønsker

Hos Kvalitetsmarkiser.dk er du garanteret en specialdesignet løsning. Det gælder både markisens udformning og montering samt dugens kvalitet og farve. Blå, hvid eller rød? Den største udfordring for dig bliver formentlig at vælge, hvilken farve stellet og dugen til din markise skal have. Vi hjælper dig meget gerne med at udvælge de perfekte farver blandt vores stelfarver, som overstiger 50, og vores dugfarver som vi har mere end 500 forskellige af.

Vi står klar til at hjælpe dig

Er du i tvivl om, om en markise er det rigtige valg for dig, anbefaler vi dig at tage et kig på vores solafskærmninger og terrasseoverdækninger, der kan fungere som et alternativ til en markise. Har du brug for gode råd og kompetent vejledning, så kontakt os endelig. Vores dygtige og engagerede medarbejdere sidder klar på telefon +45 22 94 17 60 og mail info@kvalitetsmarkiser.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *