Kinesiologitape i bedste kvalitet – find det online

By | 29. oktober 2018
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Er du sports massør, fysioterapeut eller anden form for behandler, som ofte kommer i berøring med sports- eller idræts relaterede skader? Så har du nok hørt om sportstape og kinesiologitape – og måske bruger du det allerede aktivt i dit arbejde for at forebygge skader og lindre hævelser og smerter i forbindelse med allerede opståede skader. Men vidste du, at det super elastiske kinesiologitape (også kendt som kinesio tape eller kineser tape) også kan bruges til at rette en dårlig kropsholdning op, øge gennemstrømningen af blod i spændte muskler, løsne op for myoser og faktisk forebygge slidskader på muskler og led?

Hvad er forskellen på kinesiologitape og almindelig sportstape?

Sportstape og kinesiologitape er begge typer af selvklæbende tape, som påføres direkte på kroppen eller på lemmerne. Sportstape anvendes især som en form for alternativ til en almindelig støtteforbinding, til hvilken man almindeligvis ville anvende elastik bind. Fordelen ved sportstape er her, at den for det første er vandtæt (det vil sige, du behøver ikke at fjerne forbindingen, når du skal bade eller svømme), og for det andet yder en mere anatomisk korrekt støtte.

Du kan bruge sportstape til at forbinde og stabilisere forstuvede fingerled nemmere end med forbinding. Og så sidder sportstape bare mere stabilt omkring leddet.

Kinesiologitape er, i modsætning til sportstape, elastisk og eftergivende til en vis grad. Anvendelsen er også forskellig fra sportstapens – kinesiologitape bruges ikke til at fiksere led, men til at facilitere en bedre bevægelighed og en øget blodgennemstrømning i musklerne. Med korrekt placeret kinesiologitape kan du rette kroppens postur, og samtidig bringe lindring til ømme og overbelastede muskler.

Find kinesiologitape online hos Hneza.dk

Hos Henza.dk kan du købe såvel kinesiologitape som sportstape i større mængder, så du altid er velforsynet i din praksis. Se sortimentet af kinesiologitape i den online shop på Henza.dk