Hvornår har du sidst sendt et kærlighedskort til en kær?

By | 22. juli 2020

Lykønskningskort er der mange af, men nogle gange må kortet gerne udtrykke, at modtageren virkelig er en, som har en speciel betydning. Det er her et kærlighedskort kommer på banen. Nogle gange kan det også være svært selv at sætte ord på, hvad et andet mennesker betyder for en. På kortkort.dk får du et stor udvalg af muligheder, så du kan finde det, der udtrykker dig allerbedst. Det kan også være, at din bedste ven fortjener lidt ekstra opmærksomhed i en svær periode. Her kan et kort givet lidt ekstra smil i hverdagen.

Kærlighedskort til enhver anledning

Om det er til den fantastiske ven, den dejligste kæreste, den sødeste mor eller en helt fjerde, så finder du et kort, som passer lige til personen. Det kan også være, at det er en speciel dag som bryllupsdag, mors dag eller en fødselsdag. På kortkort.dk finder du kort til alle anledninger, så du er dækket helt ind. Det kan også være, at din kollega har haft is eller kage med flere gange, bare fordi I skulle forkæles på arbejdspladsen. Så kan I skrive et fælleskort til personen og overraske hende/ham med det. Der er de søde som ”besties always stick together”, de sjove som ”it all started with a swipe” eller hvad med ”you’re the mint in my mojito”?

Gør hverdagen ekstra sød

Det er de små ting i hverdagen, som gør den store forskel. En lille reminder der minder en person om, at hun/han er vigtig for en anden. Kærlighedskort får folk til at smile og skaber lidt ekstra glæde i en travl hverdag. På kortkort.dk finder du en masse forskellige og bestiller nemt online. Du kan også skrive med spørgsmål eller for mere information på shop@kortkort.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *