Hvor ligger dit website på Google?

By | 4. marts 2020

Bekymrer du dig også om, hvorvidt dit website kommer frem, når potentielle kunder søger på Google?

Hvis ikke, så bør du måske, for det er helt vildt vigtigt at være synlig – kort sagt er det godt for din eksponering at rangere højt i søgeresultaterne. Måden man kan blive sikker på, at man rangerer højt, er ved hjælp af optimeringsarbejde, også kaldet SEO. Hvad er SEO?, tænker du måske, og det er et godt og relevant spørgsmål, for det kan virke komplekst. Helt konkret er det søgemaskineoptimering igennem arbejde med tekst, teknik og links, der bliver udnyttet på en måde, så de kan tale sammen med de forskellige søgemaskiners algoritmer.

Hvordan kommer man i gang med SEO?

SEO kan virke som en jungle, men i virkeligheden er det ret simpelt: det handler nemlig om at levere det bedste resultat på en søgning. I den forbindelse er der dog en række ting, som man skal tage hensyn til. Her får du de vigtigste punkter, du skal holde dig for øje, i forbindelse med SEO-arbejde:

  1. Teknisk SEO: Dit website skal opdateres, så det søgemaskinerne kan kommunikere med det.
  2. SEO Content: Dit content på dit website skal opdateres og nyt skal implementeres, så både brugere og søgemaskine kan bruge det på tilfredsstillende vis.
  3. Linkbuilding: Det er afgørende at have en god linkprofil, hvilket vil sige, at der er indgående links fra eksterne websites, plus at sørge for at der ingen døde links er.
  4. Konverteringsoptimering: Det handler om at få brugerne til at fortage de handlinger, som du ønsker. Det er en løbende opgave, ligesom optimeringsarbejdet er det.

Med disse 4 punkter kan du komme godt i gang med SEO-arbejdet, det er dog vigtigt at huske på, at der er mange delelementer at tage højde for, og som kræver tid at få helt styr på – det er dog tiden og arbejdet værd, da det kan give dit website lange flere organiske besøg, samt påvirke din placering i søgemaskinerne positivt.

Interesseret i at lære mere?

Så er der mange muligheder for det: du kan læse mange flere gode råd og tips til SEO på Conversios hjemmeside, hvor de har en blog, der holdes opdateret med tidens relevante råd. Derudover har du mulighed for at tilmelde dig deres nyhedsbrev – på den måde kan du nemlig få masser af god viden direkte i din inboks, udvid på den dit marketings-repertoire, og find ud af hvordan dit website bliver eksponeret med gode søgeresultater

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *