Hvad får man ud af ergoterapi?

By | 26. april 2020

Ergoterapi er tidligere blevet kaldt beskæftigelsesterapi eller arbejdsterapi, og det er der en meget god grund til. Vi benytter nemlig ergoterapi til at hjælpe os i dagligdagen, hvis livet står stille, og man mangler, at der sker noget meningsfuldt.

Med ergoterapi udvikler man færdigheder (såfremt det er grundet et rehabiliteringsforløb), man skruer op for sunde aktiviteter, og man tilpasser omgivelserne, så de matcher hverdagen og omvendt. Vælger du ergoterapi i Silkeborg, får du en af Danmarks bedste på området til at støtte dig til et bedre liv.

Kom bedre ud på den anden side

Med ergoterapi i Silkeborg kan du hjælpes til at bryde de faste dårlige vaner og få et sundere liv gennem en omlægning af din livsstil. Det skal være noget, du er fast besluttet på, fordi i sidste ende er det kun dig selv, der kan styre dit liv, og hvad du gør med det.

Med professionel hjælp får du vejledning til, hvordan du skaber og ikke mindst bibeholder de gode vaner, så du i sidste ende kan opnå større livsglæde. For det er det, som ergoterapi handler om: At nedbryde og opbygge vaner, så du får en optimal hverdag.

Du kan ikke klare det hele selv

Vi har alle brug for et skub indimellem – særligt når det ser mørkt ud. Med professionel hjælp skubbes du udover de grænser, som du inderst inde godt ved, at du skal overkomme, men som du måske ikke kan klare af dig selv.

Med ergoterapi i Silkeborg får du en fast aktivitetsplan, som kan tage dig til en bedre tilværelse med sundere og mere optimale aktiviteter tilpasset til dine behov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *