Herman Miller Aeron B – refurbished kontorstol i høj kvalitet

By | 2. marts 2018
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Ville du også ønske, at du kunne slippe for de enerverende rygsmerter og hovedpiner, som følger med et arbejdsliv, hvor størstedelen af dagen tilbringes siddende på din kontorstol? Bruger du også megen tid hver eneste dag på at træne i fitness centeret for at få rettet op på de skader, din krop pådrager sig ved stillesiddende arbejde – og er du træt af at skulle bruge formuer hos fysioterapeuten, kiropraktoren, osteopaten eller massøren for at komme de hårde myoser og smertefulde muskelspændinger til livs?

Så bør du overveje, om ikke de penge var bedre spenderet på en kontorstol i høj kvalitet. En kontorstol, udformet efter kroppens behov, og som yder den fornødne støtte i lænd, ryg og nakke, således at din siddestilling bliver ergonomisk korrekt, og din krop anspores til at variere sin stilling i løbet af arbejdsdagen.

Styrk dit fysiske helbred – køb en Herman Miller Aeron kontorstol

Den rigtige kontorstol kan gøre en kæmpe forskel for dig i det daglige. Den ikoniske Herman Miller Aeron kontorstol er et eksempel på en kontorstol, som er specielt designet med ergonomi og siddekomfort for øje. Når du anskaffer en Herman Miller Aeron, vil du fra dag 1 kunne mærke en tydelig forskel. For det første er ryggen og sædet i en Herman Miller Aeron fremstillet som et stærkt, elastisk net, som giver en fantastisk komfort, og som forhindrer, at man bliver varm bagi i løbet af dagen. For det andet har Herman Miller Aeron et væld af indstillingsmuligheder samt udvidelser – for eksempel lændestøtte – som gør, at stolen kan tilpasses netop dig. For det tredje fås stolen i tre forskellige størrelser – A, B og C – hvor Herman Miller Aeron B er til den gennemsnitlige højde og vægt, og A og B er til henholdsvis små/spinkle og store/høje mennesker.

Se udvalget af billige refurbished Herman Miller Aeron B kontorstole på Valueshop.dk