Gustafsen Vvs Åbyhøj – prima service og solidt håndværk

By | 9. april 2018

Når badeværelset skal renoveres eller køkkenet skiftes ud, kan du risikere, at du har brug for en professionel vvs’er til at ordne rørarbejdet. Det er som oftest tilrådeligt at få en faglært håndværker til at kigge på rørene. Og i mange tilfælde – for eksempel ved flytning af afløb – er det faktisk ikke tilladt selv at udføre arbejdet, medmindre man selv er autoriseret vvs fagmand. Som ufaglært har du ikke den fornødne viden og erfaring til selv at trække rør og udføre diverse samlinger korrekt samt sikre, at der ikke opstår tilbage løb, som kan være sundhedsskadeligt. Og er dit rørarbejde ikke udført af en vvs’er med autorisation, står du virkelig dårligt rent forsikringsmæssigt, hvis et utæt rør eller en dårlig samling forårsager skader på din eller din eventuelle underbos ejendom.

Få udført professionel vvsarbejde i Århus med Gustafsen VVS

En dygtig vvs’er vil kunne lave solidt og holdbart rørarbejde, som er sikret imod vandskader og andre problemer. Så hvis du er i tvivl om der er brug for et autoriseret vvs firma, når du skal lave køkken, bad eller toilet, er det bedre at være på den sikre side, og hyre en professionel vvs mand. Gustafsen VVS er et familiedrevet vvs firma, hvor håndværksmæssig kvalitet og faglig stolthed er i højsædet, uanset om det drejer sig om vvs opgaver eller blikkenslagerarbejde.

Gustafsen VVS lægger stor vægt på at udføre arbejdet til fuld tilfredsstillelse for kunderne. Virksomheden er medlem af Dansk VVS garanti, hvilket er din sikkerhed for, at du som kunde får en veludført opgave og dækning for eventuelle skader.

Gustafsen VVS Åbyhøj – til private såvel som erhvervskunder

Gustafsen VVS tager alle typer opgaver – fra det private badeværelse til den omfattende erhvervs entreprise. Ingen opgave er for stor eller for lille. Hvis du bor i Åbyhøj eller omegn, kan du med fordel kontakte Gustafsen VVS via websitet gustafsenvvs.dk og få et gratis og uforpligtende tilbud.