Guide: Sådan får du mad på 10 minutter

By | 8. maj 2020

Der er en stigende tendens til, at vi danskere har droppet kødgryderne, særligt hos de yngre generationer, fordi mad tager alt for lang tid at lave. Det kommer også til udtryk i det enorme udvalg af take-away steder, restauranter og diverse digitale løsninger, som alle sammen prajer os i retningen af mad udefra.

Hvis du heller ikke orker at lave mad i dag, giver vi dig 3 gode råd til, hvordan du alligevel får et måltid ned.

Prøv måltidskasser

Måltidskasser med færdiglavet mad er faktisk en ting, og du slipper for dagligt at bestille maden og hente den – foruden naturligvis at beslutte, hvorfra maden overhovedet skal komme, fordi du bestiller forud og får mad for et par dage eller en hel uge, når du bestiller en madkasse.

Måltidskasser med færdiglavet mad giver dig et udvalg af varierende retter, så du aldrig får det samme to eller tre dage i træk.

Tag ruten på Google Maps

Træt af at få fra det samme sted igen og igen? Hvis du bor en smule afsides, er det måske begrænset med løsninger, men i de fleste større byer kan du finde et nyt madsted til hver dag i måneden og nok også mere til. Tag turen på Google Maps og oplev nye steder. Bonusinfo: Du har muligheden for at gå uden om dem med meget dårlige ratings.

Det kedelige, men sikre

En ristet rugbrød er en sikker vinder, fordi det sprøde gør op med det nogen gange kedelige og tørre rugbrød. Eksperimenter med diverse pålæg. Særligt ”bløde” pålæg som smøreost eller andre mere flydende alternativer fungerer rigtig godt på den sprøde overflade.

Category: Mad

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *