Gør håndværkerarbejdet lettere med støvvægge

By | 16. november 2018

Det vigtigste ved at være håndværker er, at man kan levere et tilfredsstillende stykke arbejde, og det mest elementære er, at man kan udføre sit arbejde mest professionelt som muligt til fuld tilfredsshed.

Men det afhænger også af, at man er imødekommende forud for arbejdet med kunden og til at snakke med. Og så hænger det faktisk også sammen med, at man nogenlunde pænt kan efterlade det berørte arbejdsområde, privat og erhverv, som man har arbejdet med.

Man kan jo ikke komme udenom, at man som håndværker kommer til at efterlade en del snavs, savsmuld, murbrokker og decideret svineri afhængig af opgavens beskaffenhed.

Hvis man således skal være den perfekte håndværker, så skal man også kunne gøre fjerne det værste skidt uanset størrelsen, så kunden får en god helhedsoplevelse med at have bestilt den specifikke håndværker til opgaven.

Mange kunder forestiller sig (og frygter) håndværkere som nogle beskidte typer, når de ankommer i deres plettede tøj og værktøj med brugsspor, men den slags er blot med til at vise, at de er velbenyttede og foretrukket af mange kunder.

Men det indtryk kan godt foranlediges til at tro, at håndværkere er nogle, der “blot” udfører deres arbejde og ikke kan finde ud af at gøre rent efter sig.

Det kan de fleste faktisk godt, og der findes et remedie, som gør det nemmere for håndværkere at kunne gøre rent bagefter. 

Det kaldes støvvægge, man kan sætte op på vægge eller gulve med tape, så de opsamler eventuelt støv og savsmuld, så det er ligetil at rulle væggene sammen bagefter og bortskaffe dem, så man ikke skal bruge stor tid på at fjerne hvert enkelt lille stykke skidt med håndkraft.

Sådan en løsning med stævvægge kan selvfølgelig også benyttes af andre end professionelle håndværkere, hvis for eksempel privatpersoner har ønske om at lave arbejde i hjemmet, der kan komme til at svine en del.