Genfind livsglæden på trods af nedsat hørelse

By | 25. april 2019

Høreapparat

Nedsat hørelse er en særdeles velkendt lidelse blandt danskere. Op imod 1 ud af 6 voksne oplever en eller anden grad af nedsat hørelse, og det siges at være den tredje mest udbredte lidelse blandt voksne danskere. Fortvivl dog ikke – nedsat hørelse kan rigtigt ofte forbedres markant ved hjælp af et høreapparat.

Hvorfor er hørelsen vigtig?

Vores hørelse er det, der forbinder os med andre mennesker og hjælper os med at skabe relationer. Du bruger den, når du interagerer med andre mennesker og til stort set alt andet, du foretager dig i din hverdag. Forskning peger på, at folk med nedsat hørelse har større tilbøjelighed til at udvikle depression og demens. Derfor er det utroligt vigtigt, at nedsat hørelse behandles i så god tid som muligt, så konsekvenserne kan minimeres og livsglæden kan opretholdes. Jo før du reagerer på nedsat hørelse, jo før kan du stoppe udviklingen af de negative konsekvenser!

Vælg de rette batterier til dit høreapparat

Når du har valgt dit høreapparat, er det enormt vigtigt, at du har nogle gode batterier, der understøtter høreapparatet på optimal vis. Hos Japebo.dk sælger de Siemens batterier til høreapparater, som vil forbedre din hverdag med nedsat hørelse. Fordelene ved at vælge batterier fra Siemens er bl.a.:

  • De er af høj kvalitet og har lang levetid
  • De består af tredobbelt forseglede materialer
  • De har et konstant spændingsniveau med kraftfuld ydeevne
  • De er miljøvenlige og er fri for f.eks. kviksølv

Hvis du ønsker at blive klogere på udvalget af Siemens batterier til høreapparat, kan du med fordel besøge Japebo.dk. Her står de desuden klar med rådgivning af den ene eller anden form, hvis dette skulle blive nødvendigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *