Følg med den nyeste trend – Pryd din væg med plakater

By | 3. august 2019

Følg med den nyeste trend – Pryd din væg med plakater

At pryde sine vægge med plakater trender stort lige nu og for mange er der gået sport i at finde de flotteste plakater til væggene. Men hvad der kan synes flot i dag, kan hurtigt være yt i morgen, så hvis man vil gøre en god investering i noget, der ikke går af mode fra den ene dag til den anden, anbefales en Kay Bojesen plakat.

Mange kender Kay Bojesen og hans fine træfigurere, som er fuld af sjæl og humor. Men de færreste ved, at af de første eksotiske dyr Kay Bojesen lavede var zebraen, som er helt tilbage fra 1935. Denne søde zebra er der nu også kommet tre skønne plakater ud af.

Kay Bojesen Plakat Zebra 56×40 cm ligner nærmest et kunstfoto på lærred, hvorpå der er afbilledet en hel flok af den søde zebra træfigur. Billedet har en fin sortbejdset rammeliste i top- og bund, så det kan hænge rammeløst på en væg.

Kay Bojesen Plakat Zebra 30×40 cm viser en fin stregtegning af den søde zebra træfigur, hvilket giver et rigtig fint, enkelt og meget stilrent look. Billedet har en rammeliste i top- og bund i naturtræ, hvorved det let kan hænges op på en væg med den matchende lædersnor.

Kay Bojesen Plakat Zebra 40×40 cm er en tegning trykt på lærred, som viser en sød illustration af den originale papirudskæring af den velkendte Kay Bojesens zebra. Billedet har en rammeliste i top- og bund i naturtræ, som gør det muligt at ophænge rammeløst på en væg og samtidigt fuldender det enkle, minimalistiske og stilfulde look.

Alle plakaterne er søde hver for sig, men kan også hænges op på en væg ved siden af hinanden, da de stilmæssigt harmonerer meget godt og samtidigt udtrykker hver sin charme.

Zebrastriber har en særlig ro og charme, som prikker til kreativiteten.

Nogen forelsker sig i de skønne zebraplakater blot af den simple grund, at de bare elsker zebraer.

Andre falder for den særlige ro og charme der er i de fascinerende zebrastriber. Plakaterne er derfor fint velegnet i både stue, køkken, entre, soveværelse og sågar i børneværelserne.

Grundet plakaternes stilrene designs og den gode historie der hører med til Kay Bojesen, så er en zebraplakat også en god gaveidé til barnedåb, konfirmation, studenten og andre særlige mærkedage.

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til at finde en perfekt gave til en særlig lejlighed, kan der skrives til: info@recreationstyling.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *