Flag til hverdag og fest på Dahls-flag.dk

By | 3. januar 2018

Flag er ikke udelukkende beregnet til festlige lejligheder – men det er klart, at skal du holde børnefødselsdag, jubilæum, eller anden form for festivitas, kommer du ikke uden om bordflag, flagranker, papirsflag eller de små søde flag, der monteres på lagkagen eller vikles om juletræet i guirlander. Og vi kan vel alle huske, hvordan vi efter endt udlandsophold i forbindelse med for eksempel udvekslingsstudier eller au pair forløb blev hentet af venner og familie i lufthavnen – alle viftende med de fine, rød-hvide hurraflag, så man nærmest blev helt rørt.

Alle disse flag kan du finde hos Dahls Flagfabrik, i mange forskellige størrelser og materialer. Udvalget af flag fra Dahls Flagfabrik er ikke begrænset til Dannebrog – du kan også finde for eksempel flagguirlander og dekorationsflag med flag af mange forskellige nationaliteter, fra Argentina til Åland.

Dannebrog – flag, vimpler og standere til flagstangen

Leder du efter et lækkert Dannebrogsflag i uld eller polyester, som kan vaje fra din flagstang på mærkedage, kan du på Dahls Flagfabriks online shop på dahls-flag.dk finde et stort udvalg af Dannebrog i alle størrelser og flere forskellige slags kvaliteter. Er du i tvivl om, hvilken størrelse, du skal vælge, kan du for hver variant finde en angivelse af, hvilken højde flagstang, flaget passer til.

Reklameflag, roll-ups, bannere og beach flag

Dahls Flagfabrik er desuden leveringsdygtig i mange former for reklametekstiler og logoflag. I vores erhvervs-afdeling finder du alt fra danske og internationale bordflag over logo- og reklameflag til roll-ups, telte og parasoller med reklametryk samt de smarte beach flag, som du kender fra udendørs reklame. Beach flag er nemme at have med at gøre, og er særdeles slidstærke i kvaliteten. De er modstandsdygtige over for blæst og regn, og kan monteres på enten krog eller fod, således at de nemt kan flyttes.

Se hele udvalget af reklameflag og bannere på dahls-flag.dk