Findes den perfekte reol til opbevaring?

By | 28. oktober 2019

Det er ikke sikkert, men man kan komme meget tæt på, for det hos Midtjyskreoler.dk forhandler de reoler i forskelligt materiale og til forskelligt formål – og så kan de fås i et væld af forskellige størrelser, så mon ikke de også har en, der passer til jeres behov. Den jyske handelsvirksomhed køber og sælger brugte reoler og har altid et stort lager af brugte pallereoler, småvarerreoler og forskelligt udstyr til lageret.

Hvilke reoler kan man vælge imellem?

  • Pallereoler: Disse reoler er en lagervare og fås i forskellige fabrikater, I kan desuden finde både brugte og nye pallereolsystemer. Sikkerheden er altid i top, de efterser og udbedrer eventuelle skader, så de efterlever den danske lovgivning. I kan altså være sikre på altid at få en god og solid reol hjem.
  • Lagerreoler: Nogle af de mest anerkendte lagerreoler, som eksempelvis HI280, der er lavet i galvaniserede plader og fås i flere forskellige størrelser, så den kan passe ind i både butik, lagerrum eller showroom.
  • Dækreoler: Reoler til opbevaring af dæk samt komplette hjul med fælge. Disse reoler kan tilpasse både i længde og højde, I skal blot fortælle dem, hvad jeres behov er, og så finder de den bedste løsning til jer.
  • Grenreoler: Reoler til opbevaring af langgods, der fås både som enkelt- eller dobbeltsidet stammer med grene på.
  • Tilbehør: Produkter som plastkasser, palleudtræk, stålhylder og meget mere, der kan optimere brugen af jeres reoler.

En reol tilpasset dit behov

De kan selvfølgelig også tilpasse reolerne efter dine ønsker, det er bare at sige til. En velafpasset reol ikke bare pynter, men er også langt mere funktionel og rar at bruge og kan gøre arbejdsdagen meget nemmere. Kontakt dem og få et tilbud på reoler eller få dem ud på besøg, så de kan komme med konkrete forslag til både reoltype og indretningen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *