Får I leveret firmafrugt lige til døren? Prøv det af med det samme

By | 22. maj 2020

Frugt og grønt er en naturlig og sund del af hverdagen, som kvikker op og får dagen til at glide lidt nemmere. Du kan hurtigt skrælle en mandarin eller spise et æble, mens du snakker med kollegaen i køkkenet i formiddagspausen. Firmafrugt kan blive en naturlig del af pausen på din arbejdsplads, og der er mange muligheder for at vælge lige den slags frugt, du synes bedst om. Og du får den leveret lige ind i køkkenet eller pausestuen.

Frisk frugt skaber motivation

Frugt giver mere energi i en travl hverdag og skaber derved fornyet motivation til arbejdet. Med en firmafrugtkurv eller kasse stiger trivselsniveauet og bringer på en let måde mere sundhed ind i hverdagen. Så er der pludselig ikke langt til de seks stykker grønt om dagen, som De Officielle Kostråd anbefaler. På firma-frugt.dk kan du vælge mellem en masse forskellige slags kasser og kurve blandet med frugt, nødder og tørret frugt. Og der er naturligvis også det økologiske valg, som leveres i genbrugelige og fødevaregodkendte frugtkasser.

Årstiderne sikrer kvalitet

Alle firmafrugtkurvene er med sæsontilpasset frugt, så I netop får det mest friske, der er på markedet. Som årstiderne skifter, skifter indholdet i jeres firmafrugtordning også. På den måde får I variation og kvalitet på arbejdspladsen og ikke den samme frugt uge for uge. Det skal være lækkert og nemt at få mere grønt i sin hverdag.

Derudover kan I også tilpasse de enkelte kurve til netop jeres behov, for eksempel i forhold til antal frugt, så frugten ikke når at blive brun og kedelig. I kan læse om alle de forskellige sæsonbestemte kurve og kasser på firma-frugt.dk og sende en mail, hvis I tænker, at det kunne være noget for jeres firma.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *