Få lavet smukke og unikke cafeborde til hjemmet eller virksomheden

By | 6. april 2018

Er du på jagt efter nogle cafeborde, der er noget lidt udover det sædvanlige, og hvor du virkelig kan være med til at sætte dit eget præg på, hvordan de kommer til at se ud, er det en god ide for dig, at du ser nærmere på de borde, som de laver hos Thors-design.dk. Det er en dansk møbelvirksomhed, der har specialiseret sig i at lave møbler af genbrugstræ fra de danske havne. Træet kan holde til at stå ude i lang tid, hvilket netop er det, der kræves af et cafebord, lige meget om det skal stå i din egen have eller ved din cafe eller restaurant. 

Træet kan de bearbejde på flere forskellige måder. Det gør, at du kan vælge lige præcis den overflade, som passer til dit hjem eller din virksomhed. Du kan vælge mellem en pudset, en brændt eller en rå overflade. Den rå overflade er klart den mest rustikke, hvor de knubs, som plankerne har fået af vand, vind og færger gennem årene, er tydelige at se. Selvom bordene selvfølgelig stadig bliver lavet, så de er plane. Den pudsede overflade giver et mere elegant udtryk, mens den brændte overflade er mørkere og passer godt til dig, der er på jagt efter et mørkt cafebord

Når du køber cafeborde hos Thors-Design, har du også mulighed for at vælge, hvilken form for ben der skal på bordet. Det kan være stolpeben, træben eller selvjusterende ben. Stolpebenene er lavet i galvaniseret eller ubehandlet stål, hvilket er med til at give et godt spil i forhold til træet på bordpladen. Træbenene kan enten være et søjleben, der er en bred klods af træ, der er placeret midt under bordpladen, eller quatroben, der er fire tykke træben, der er placeret i hver sit hjørne af bordpladen. Selvjusterende ben er slanke ben i pulverlakeret eller rustfrit stål, der giver et mere elegant og slankt udseende til bordet.