Få den rette holdning ved at bruge en holdningstrøje

By | 1. december 2017

Har du ondt i ryggen på grund af en forkert holdning, er det en god ide, at du overvejer at købe en holdningstrøje. Det kan være, at din læge eller din fysioterapeut allerede har anbefalet dig at købe en. Holdningstrøjen sidder tæt til kroppen uden at være ubehagelig. Det gør, at den naturligt hjælper din krop med at holde sig oprejst. Du vil kunne mærke det med det samme, når du får trøjen på. Det er derfor, den er et så effektivt redskab for dig, der har problemer med ryggen. 

Et godt sted for dig at købe en holdningstrøje er på hjemmesiden bestposture.dk. Det er en stor webshop, hvor de har et bredt udvalg af tøj, der kan hjælpe dig med at have den rigtige holdning. Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse du skal have, er du altid meget velkommen til at kontakte dem og oplyse dem om din højde og din vægt. Så prøver de at finde frem til den rigtige størrelse for dig. Passer den ikke, får du den selvfølgelig byttet til en anden. Det er vigtigt, at trøjen sætter tæt til kroppen, men den skal ikke stramme eller være ubehagelig. 

Det føles anderledes for kroppen at gå med en holdningstrøje frem for med en almindelig trøje. Derfor kræver det som regel også noget tilvænning i starten. Det kan derfor være en god ide, at du starter med at gå med trøjen i to til tre timer om dagen. Når du har vænnet dig til at gå med den, kan du begynde at gå med den hele dagen i op til ti timer. Det vil være med til at gøre, at du har det meget bedre i din krop, når du skal i seng om aftenen. 

Måske har du en ide om, at holdningstøj kun er noget, som ældre mennesker bruger. Det er det dog langt fra. Der er nemlig også mange sportsfolk, der også bruger det. Det er med til at give deres krop den rette holdning, når de dyrker deres sport. Der er derfor ikke noget pinligt i det, hvis du som ungt menneske skal gå med en holdningstrøje. Det vil kun være med til at hjælpe dig til at dyrke din sport på den rigtige måde. 

Du kan bruge holdningstrøjen som en almindelig t-shirt eller have en t-shirt eller en bluse ud over. Trøjen fås i hvid, sort og gråstribet. Bruger du den som en almindelig trøje, har du derfor forskellige farver af trøjer at vælge imellem.