CamCam – økologisk babyudstyr til din øjesten

By | 18. september 2019

Hvis du er på markedet efter det babyting i god kvalitet og uden en masse uhensigtsmæssige kemikalier, så er CamCam Copenhagen et rigtig godt bud. Det danske firma blev stiftet i 2012 af arkitektparret Sara Giese Camre og Robert Warren Paulse  og har på rekordtid fundet sin plads i hjem landet over. Det er nu et af de mest populære interiørbrands til børn og babyer.

I deres kollektioner finder du både baby- og junior sengetøj, ammepuder, puslepuder, stofbleer, babytæpper og meget mere. Den røde streg gennem det hele er et klassisk, nordisk og tidløst design, hvor barnet er omdrejningspunktet. Flere af produkterne kan fås i forskellige farver, mønstre og motiver, så du kan med garanti finde en model, der vil pryde hjemme i jeres børneværelset. Uanset design, se er det hele skabt i behagelige nuancer og mønstre, som er charmerende visuelt for både børn og voksne.

Du kan trygt stole på deres produkter, fordi alt er fremstillet med øje for bæredygtigheden. Dette fokus viser sig gennem den økologiske produktion. Eksempelvis er den økologiske bomuld, de anvender, GOTS certificeret. Når man vælger GOTS certificerede produkter siger man ja til gode arbejdsforhold, man værner om miljøet og får et økologisk produkt, som holder i mange år. Men bæredygtigheden kommer også til udtryk igennem brandets grundtanke om, at produkterne skal kunne gå videre i arv fra barn til barn.

Find CamCam hos Tinsoldat.dk

Den jyske butik med hovedsæde i Auning har alt mellem himmel og jord til dit barn, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hos dem kan du finde næsten alt du skal bruge til børnegarderoben eller interiør til børneværelset far lækre mærker som Done by Deer, Smallstuff, GObabyGO, Huttelihut, Wheat og mange flere eksklusive brands. Du kan finde hele deres sortiment på tinsoldat.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *