Byd en smuk sølvblad ind i din have

By | 5. juli 2022

Den smukke plante ved navn Elaeagnus Ebbingei, eller i daglig tale, Sølvblad kan blive din ved kun et par klik. Hos Webplanteskolen kan du købe den smukke stedsegrønne busk og få den leveret direkte til dit hjem. Tag et kig på vores sortiment af smukke buske allerede i dag.

Den robuste sølvblad

Sølvblad er en yderst robust stedsegrøn busk. Den kan modstå både vejr og vind og kan også trives i en saltholdig jord. Hvis du for eksempel vil plante buske ved dit sommerhus, der ligger tæt på kysten, så er denne busk sagen for dig, da den netop egner sig godt til mere saltholdig egne. Den smukke grønne busk har sin blomstringstid om efteråret, hvor du vil kunne se fine, hvide blomster titte frem. Det er altså en busk, der skaber liv i haven, når alt andet begynder at gå i dvale. Efter de hvide blomster har meldt deres ankomst på planten, så får sølvblad-busken flotte røde og sølvagtige bær.

Brug den som en hæk

Hvis du ønsker mere privatliv i din have, men heller ikke har travlt med at få det, så er sølvblad en perfekt buskplante til dig. Den er velegnet som hæk, men bliver ikke så hurtigt tæt. Planten bliver normalt ca. 1.6 m til 1.9 m høj, og kan selvfølgelig altid klippes og trimmes efter dit højdebehov. Den leveres dog i en højde på 40-60 cm og du modtager den i en 3 liters potte, der vejer omtrent 3 kg.

Alt i planter

Hos Webplanteskolen kan du finde et bredt udvalg af både stueplanter og haveplanter. Du finder naturligvis også havetilbehør såsom gødning og redskaber. Du kan shoppe alt hvad du mangler til din have ét sted online fra dit hjem. Gå på opdagelse i vores store udvalg allerede i dag.