Åh nej er gulvvarmen forsvundet på badeværelset?

By | 30. juli 2020

Det er ikke noget kønt scenarie at vågne op en tidlig mandag morgen i november og vade ud på badeværelset og træde ned på et iskoldt gulv. Gulvvarme er blevet mere og mere udbredt i moderne hjem, hvilket er helt forståeligt. Hvem vil ikke gerne have varmet fødderne i de mange kolde vinter- og efterårsmåneder? Så hvis der skal laves en tætning ved utæt gulvvarme, er det med at få fat i VVS’eren. Og hvis utætheden er svær at lokalisere, så frygt ej, gulvet behøves ikke at blive pillet op, I kan starte med multiseal.

Hvad er multiseal?

Som boligejer er der altid nok at se til. Og en af fordelene ved at skabe sit eget hjem er, at man selv bestemmer. Gulvvarme er ofte et naturligt valg i et koldt land som Danmark, så hvis den udebliver, bliver det en kold vinter. Utætte gulvrør eller lækager forekommer desværre, og derfor er det vigtigt at vide, hvad du som boligejer kan gøre. Det første er at få fat i din lokale VVS’er. Herefter kan I sammen finde den smarteste og bedste løsning på problemet. Hvis lækagen er svær at finde frem til, kan I benytter jer af multiseal. Det er et meget mindre svinende og omfattende produkt til tætning af skjulte og svært tilgængelige lækager. På den måde undgår I at skulle brække jeres gulv op og leve uden gulvvarme i flere uger.

En nem og permanent tætning

Multiseal tager tre døgn, når det er tilsat varmerørene, og det giver dig en varig reparation af rørene. Det er det nemme alternativ, og på multiseal.dk kan du se en video, som gennemgår, hvordan multiseal egentlig virker. På den måde kan du blive klædt godt på til at tage snakken med VVS’eren, når der skal findes en løsning.

Læs meget mere på multiseal.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *