3 tips til det store gør det selv projekt

By | 10. februar 2021

Har du også fået fnidder af corona, og har du derfor sat dig for at gå i gang med det helt store gør det selv projekt i hjemmet? Der er mange ting, man kan gå i gang med, og det er ikke sikkert, at det alt sammen er lige praktisk. Men kedsomheden kan godt tage over, og derfor kommer vi her med råd til, hvad du kan give dig til.

Sæt fatninger på alle dine lamper

Hænger dine lamper i en tynd tråd i både bogstavelig og figurativ forstand? Så kan du med fatningssæt puste nyt liv i dem. Ikke alene giver du dem et pænere udtryk, men du kan også få lov at sætte dine lamper op igen, hvis nu du skulle have glemt, hvordan man gør det. Det er god praktisk erfaring til, når det virkelig gælder.

Begynd at male

Findes der noget mere personligt end at sætte ens tanker ned på et maleri, som du så hænger op i stuen? Vi tror det næppe, og derfor kan du begynde at kunstmale, hvis du gerne vil gøre dit hjem mere personligt. Det er ikke nogen voldsomt dyr hobby, men vi anbefaler, at du starter med billige lærreder og rammer, fordi dine første projekter nok næppe bliver nogen bestseller.

Familieprojekter

Har du en familie, som keder sig lige så meget som dig, så kan I gå i gang med et stort møbelprojekt. Det kan eksempelvis være et stort spisebord i træ, som I alle sammen er med til at forme. Det giver god erfaring i håndværket, og med epoxy resin kan I lægge den sidste detalje på bordet med en glansfuld overflade.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *