3 gode råd til dig, der skal dykke

By | 10. august 2020

Skal du ud at rejse, og har du udset dig en helt særlig lokation, hvor du kan spotte de pæne fisk, mens du er i vandet? Så har vi her samlet 3 gode råd, som du kan gøre brug af, når du skal dykke.

Eksotisk sted? Aldrig fodr fiskene

Hvis du er et eksotisk sted med dyrearter, der slet ikke minder om det, vi finder herhjemme, så er der en god chance for, at der er nogle farlige dyr indimellem. Dem vil du gerne undgå, og derfor er det strengt forbudt at fodre fiskene, selvom du gerne vil have de pæne fisk til at stime omkring dig. Men lugten af mad lokker også større rovdyr til, og pludselig kan du blive overrasket af noget, der godt kan gøre ondt. Fodr derfor aldrig fiskene i vandet. I mange lande vil du også blive bortvist for dette trick.

Hav ordentligt udstyr

Det er ikke ufarligt at dykke og være i vandet generelt. Du kan give dig selv de bedste betingelser med det bedste udstyr, som du blandt andet kan finde hos aquashoppen.dk, hvor du finder alt, hvad du skal bruge som dykker. Godt udstyr holder også bare længere, og du kan bruge det i mange år frem.

Har du styr på din certificering?

Der findes mange måder at dykke på, og hvis man vil ned, hvor det bliver rigtig sjovt, skal man have en certificering til det. Undersøg derfor grundigt stedet på forhånd – som regel er det muligt at tage et hurtigt dykkerkursus, men det kan også koste et par dages reel dykning.